Dnipro Agro Group завершила збір ріпаку та ранніх зернових

Підприємства групи компаній Dnipro Agro Group завершили збір ріпаку та ранніх зернових Збирання соняшника скоро почнеться, повідомила пресслужба компанії.

Всього намолочено близько 99 тис. т зернових та олійних культур, у т.ч. 37,37 тис. т озимої пшениці. Озимого ріпаку намолочено 24,18 тис. т, що складає 106% запланованого результату.

Середня врожайність озимої пшениці по групі підприємств склала 4,0 т/га, коливаючись від 3,7 т/га до 4,86 т/га. Максимальний показник було отримано на полях агрофірми «‎Дніпроагроальянс»‎ — 4,86 т/га. Врожайність ячменя на полях агропідприємства «Перемога‎»‎ склала 3,15 т/га.

У компанії відзначили, що середня врожайність ріпака по групі компаній Dnipro Agro — 3,7 т/га, відповідно від 3,21 т/га на полях агрофірми «Перемога‎» та 3,93 т/га на полях підприємства «‎Відродження»‎. Наразі проводиться підготовка до збирання соняшника.

Додається, що ведеться сівба ріпака та підготовка до посіву озимої пшениці.

Нагадаємо, жнива 2022 тривають. Найвища урожайність зернових та зернобобових культур у аграріїв Хмельниччини — 6,23 т/га. У трійку лідерів з намолоту зерна в понад 2 млн т увійшли: Дніпропетровщина, Кіровоградщина та Одещина.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus