BASF розширює дію вексельної програми під 1% на купівлю ЗЗР та насіння

Всі українські аграрії відтепер зможуть користатися векселем BASF під 1% для придбання засобів захисту рослин та насіння, повідомила пресслужба компанії. 

Відзначається, що у 2021 році компанія запропонувала аграріям вексельну програму з малою відсотковою ставкою. Тоді ця пропозиція була доступною лише новим споживачам. Цьогоріч подібних обмежень не буде. 

«Ми продовжуємо працювати над тим, аби підтримати українських аграріїв. Зокрема, приділяємо особливу увагу найрізноманітнішим фінансовим інструментам, які допомагають підприємцям отримати на вигідних умовах ЗЗР та насіння. Переконані, що ця програма сьогодні дозволить аграріям гнучко управляти власними фінансами», — каже керівник відділу комерційних та цифрових рішень BASF Agricultural Solutions Юрій Журавель.

Щоб скористатися векселем BASF під 1% для придбання ЗЗР та насіння заявнику потрібно звернутися до офіційного дистриб'ютора і визначитися із сумою замовлення. 

Мінімальна сума векселя за програмою складає 500 тис. грн

Далі необхідно звернутися до банку-партнера «Райффайзен банк», оформити ліміт авалювання векселів та отримати інформаційний лист. 

«Після цього агропідприємство може отримати від дистриб’ютора необхідну продукцію. Варто не забувати, що потрібно виписати та авалювати вексель, після чого передати його представнику компанії-дистриб’ютора. А в кінці сезону, коли компанія уже зібрала врожай і отримала за нього кошти, розплатитися у належний термін‎», — відмітили в департамент BASF Agricultural Solutions. 

Вексельна програма триватиме до 30 жовтня 2023 року.

Дізнатись деталі програми та умови можна за посиланням.

Читайте також: «‎Через обмежений ресурс банки видають кредити тільки тим, хто їх потребує»‎ 

Нагадаємо, названий найважливіший критерій оцінки аграріїв банками.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus