АГРОТРЕЙД завершив збір кукурудзи

Група «АГРОТРЕЙД» завершила збір кукурудзи і досягла запланованої врожайності. Незважаючи на затяжні жнива, зерно має гарну якість.

Про це розповів директор агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександр Овсяник.

«Це були складні жнива, на які вплинули безліч факторів: пізній посів, погода, ускладнений процес прийому та відвантаження зерна на елеваторах, відключення електроенергії, повільна робота портів. Усе це позначилось на строках збирання кукурудзи, проте ми встигли закінчити роботи до того, як відтанув ґрунт, й загалом задоволені цьогорічним результатом», — сказав Олександр Овсяник.

Всього у минулому році Група АГРОТРЕЙД засіяла кукурудзою 15,5 тисяч гектарів. Наступного ж сезону компанія вирішила суттєво зменшити обсяг вирощування цієї культури. В компанії планують більше посівних площ віддати ранній колосовій групі. До того ж, посіви озимого ріпаку збільшили вже вдвічі.

Нагадаємо, що у разі розвитку глибокої переробки, вирощування кукурудзи в Україні матиме гарні перспективи, оскільки вона найкраще підходить для цього.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus