23 серпня 2023, 13:58, Тваринництво

Виробник кормів з Дніпропетровщини впроваджує нові технології і напрями

Група компаній «Крамар», потужності якої розташовані у Кривому Розі ,продовжує випускати всю лінійку продукції та впроваджує нові технології і напрямки виробництва.

Про це йдеться в матеріалі «Олександр Крамар: Нам не потрібні роки, щоб наздогнати Європу» на Kurkul.com

Сьогодні на підприємстві випускають понад пів сотні видів кормів, кормосумішей та БМВД. Попри широкий асортимент продуктів та їхнє фасування, на заводі «Крамар» розробляють нові рецепти для індивідуальних замовлень, якщо покупець має специфічні вимоги або утримує екзотичних тварин.

Головний технолог Оксана Яценко відповідає за розробку рецептур кожного виду корму і їй часто доводиться коригувати їхній склад для окремих фермерів, які бажали змінити пропорції відповідно до вікової групи своїх тварин, породи чи виду.

«За останні роки було розроблено і випущено корми не лише для курей-несучок, бройлерів, свиней, ВРХ, а й для різних видів птиці: качок, гусей, індиків, перепелів, фазанів та страусів, а ще для кролів, риби чи равликів», — йдеться у матеріалі.

Фасування корму відбувається як у мішки, об’ємом 2, 5, 10, 25 кг, так і в біг-беги. Це дозволяє і постачати корм безпосередньо фермеру, і поставити його на поличку у ветаптеці для роздрібних покупців.

Нагадаємо, в липні росіяни обстріляли завод з виробництва комбікормів ГК Крамар на Дніпропетровщині. Цех заводу знищено, також пошкоджено спецтехніку та ангари.