2 травня 2024, 08:00, Сільгосптехніка

Väderstad представив нове долото для розширення сфери використання культиваторів NZ

Для розширення сфери використання культиваторів NZ компанія Väderstad представила нове зносостійке долото Marathon 15/25, за допомогою якого вдається досягти точнішої глибини обробітку на більш важких ґрунтах, повідомила пресслужба компанії.

Нове зносостійке долото Marathon 15/25 доповнює сімейство Marathon для культиваторів NZ (NZ Aggressive і NZ Mounted). Marathon 15/25 має вузький наконечник (лише 15 мм), що забезпечує ще краще проникнення робочих органів у ґрунт. Загострена форма долота дає змогу підтримувати задану глибину обробітку навіть у важких умовах, наприклад під час обробітку затверділих глинистих ґрунтів. Це надзвичайно важливо, адже порушення заданої робочої глибини обробітку ґрунту безпосередньо впливає на результати сівби і, отже, на схожість. 

Читайте також: Väderstad пропонує аграріям лінійку передпосівних культиваторів NZ для підвищення якості обробітку ґрунту 

Долото 15/25 може бути встановлено в п'яти різних положеннях, що дає змогу регулювати робочу глибину. Як і всі зносостійкі долота сімейства Marathon, це знаряддя посилено наконечником із карбіду вольфраму, надзвичайно міцного і довговічного металу. Це забезпечує більший термін служби в польових умовах — у 10 разів більше, ніж термін спрацювання звичайних доліт.

Необхідні долота для культиватора можна обрати онлайн через конфігуратор обладнання Конфігуратор | Väderstad (vaderstad.com).