25 травня 2024, 10:00, Сільгосптехніка

Посівні комплекси від Väderstad дозволяють виключити цілу низку технологічних операцій

Застосування посівних комплексів Rapid від компанії Väderstad дає змогу виключити цілу низку технологічних операцій, зокрема таких як: передпосівний обробіток ґрунту, внесення мінеральних добрив, висів та прикочування посівів спеціальними котками, повідомили в пресслужбі.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Ключовою особливістю посівних комплексів компанії Väderstad є можливість точного дозування насіння та мінеральних добрив.

Сівалки Rapid 300-400 C/S оснащено надійною, перевіреною часом та практикою, котушковою системою висіву із гідравлічним приводом. Конструктори компанії виключили механічний вплив на висівний пристрій, замінивши звичне для всіх колесо контролю пройденого шляху, на надійний сучасний радар швидкості.

Читайте також: Väderstad пропонує аграріям лінійку передпосівних культиваторів NZ для підвищення якості обробітку ґрунту 

На відміну від механічного приводу висівних пристроїв та дозувальної системи, використана схема у посівних комплексах Rapid забезпечує сталу норму висіву незалежно від вібрацій або нерівностей поля. Електронна система значно спрощує налаштування та калібрування системи висіву як насіння, так і мінеральних добрив.