27 червня 2024, 16:10, Україна

30% співробітників Агро-Регіон воюють в ЗСУ

У лавах ЗСУ захищають країну понад 30% співробітників Групи компаній «Агро-Регіон», які підлягають призову. Про це повідомила HR-директор підприємства Христина Пивовар.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

Говорячи про заброньованих працівників, то, за її словами, на сьогодні ця цифра складає трохи більше 40% працівників від кількості військовозобов’язаних.

«Це ті співробітники, які є критично важливими для функціонування виробничих процесів у компанії. Знайти заміну на певні професії надто складно», — додала Пивовар.

Також в компанії позитивно оцінюють новий механізм бронювання, в якому серед необхідних для агропродовольчого сектору опцій — бронювання на 1 рік та можливість забронювати співробітників з дефіцитними військово-обліковими спеціальностями.

Читайте також: У Верховній Раді зареєстрували ще 2 законопроєкти про економічне бронювання

  • У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №11331 «Про промислову політику та прогнозованість реального сектору економіки», який передбачає концепцію економічного бронювання військовозобов’язаних від мобілізації.
  • Підприємства, установи, організації, які є сертифікованими операторами протимінної діяльності, відтепер можуть забронювати 100% складу груп або відділень, які безпосередньо проводять розмінування.