12 вересня 2024, 14:03, Сільгосптехніка

Сівалка Väderstad має два рекорди із висіву кукурудзи та соняшнику

Сівалки точного висіву від компанії Väderstad дають змогу точно та швидко висівати насіння багатьох сільгоспкультур та, залежно від моделі, легко та просто змінювати ширину міжряддя, зазначили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Наразі Tempo L від компанії Väderstad є найпродуктивнішими сівалками в світі, які мають за «плечима» два рекорди із висіву кукурудзи та соняшнику. З-поміж широкої лінійки Tempo L модель Tempo L 12 є найуніверсальнішою сівалкою, яка може висівати практично всі сільськогосподарські культури точним висівом із міжряддям 450/457/500/508/559/700/750/762/800 мм, що дає змогу максимально ефективно завантажити сівалку протягом року та підібрати найкращі варіанти міжрядь для сівби.

Tempo L 12 може висівати насіння та мінеральні добрива як в сухому, так і рідкому вигляді, що не лише значно збільшує змінну продуктивність агрегату, а й розширює можливості застосування сівалки.

Крім того, сьогодні Väderstad має одну з найсучасніших електронних систем налаштування та контролю сівби, що допомагає спростити підготовку сівалки до роботи, встановлення норм висіву насіння та внесення добрив. Всі ці процеси виконуються за допомогою універсального планшету iPad і є інтуїтивно зрозумілими для аграріївта операторів.

Читайте також: Культиватори Wil-Rich від Väderstad — найоптимальніші машини для передпосівного обробітку ґрунту

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.