12 вересня 2024, 12:05, Україна

Банк Львів відкриє своє відділення у Вінниці

Банк Львів оголосив про вихід на ринок центральної України на Дні поля «АГРО ВІННИЦЯ 2024», повідомили в пресслужбі банку.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Цього місяця банк відкриє кредитний офіс у Вінниці, а невдовзі у місті з'явиться і повноцінне відділення.

Аграрії, які є клієнтами банку, можуть отримати кредит до 5 млн грн без застави, а для залучення більших сум банк практикує гнучкі підходи та фінансовий ліміт, що діє протягом двох років.

Також банк пропонує експертне валютне обслуговування з вигідним курсом і забезпечує супровід персонального менеджера. Важливою перевагою є й підтримка від іноземних партнерів. 

«Ми чудово розуміємо потреби тих, хто працює на землі, і готові підтримати їх безпосередньо у полі, де готові укладати відповідальні фінансові рішення. Чекаємо на Вінниччині — долучайтеся до співпраці з нами. Підтримка аграріїв — неодмінна запорука зміцнення української економіки. А отже — пріоритетний напрям розвитку нашого банку», — підсумувала Оксана Притула, керівниця управління агробізнесу Банку Львів. 

Нещодавно його новим акціонером став Нідерландський фонд Good Growth Fund (DGGF). Це перший випадок з початку повномасштабного вторгнення, коли банк в Україні залучив іноземного інвестора.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.