Сьогодні, 17:01 Україна

Банк Львів надає аграріям послугу отримання кредитів безпосередньо на господарстві

Банк Львів надає аграріям послугу отримання кредитів безпосередньо на господарстві, повідомили Latifundist.com в пресслужбі банку.

На Дні поля у Тернопільській області 25-26 вересня банк активно опрацьовував заявки на фінансування у власному партнерському просторі.

«Однією з головних атракцій виставки стали зразки сучасної сільськогосподарської техніки. Зокрема був представлений трактор Claas AXION 830 останнього покоління, оснащений потужним двигуном та сучасною безступінчастою трансмісією. Саме на купівлю такого трактора Банк Львів прямо у полі дав попереднє рішення щодо фінансування, демонструючи свою здатність бути поруч з аграріями саме тоді, коли вони потребують підтримки», — йдеться у повідомленні.

Клієнти Банку Львів можуть отримати кредит до 5 млн грн без застави. Для тих, хто потребує більших сум, банк пропонує індивідуальні рішення, адаптовані під конкретні потреби. Окрім уцього, банк надає експертне валютне обслуговування з вигідним курсом, що є перевагою для підприємців, які мають справу з іноземними ринками. Кожен клієнт отримує персонального менеджера для постійного супроводу та консультацій, а додаткова підтримка від міжнародних партнерів підсилює фінансові можливості та відкриває нові перспективи для розвитку бізнесу.

«Співпраця з Банком Львів відкриває нові можливості для розвитку сучасних технологій в сільському господарстві України. Наша ціль — максимальна зручність для клієнтів. Банк Львів виступає надійним фінансовим партнером, сприяючи зростанню агробізнесу завдяки вигідним умовам і гнучким фінансовим продуктам», — розповів менеджер партнерських програм Банку Львів Віталій Шелефета.

Про всі пропозиції для агробізнесу можна дізнатись за посиланням.

Читайте також: Банк Львів відкриє своє відділення у Вінниці

  • ЄБРР надав Банку Львів гарантію на суму 15 млн євро. Це дозволить йому видати кредити на загальну суму до 30 млн євро для підтримки малих і середніх підприємств, зокрема тих, які постраждали через війну.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.