29 грудня 2021, 06:00, Україна

Інвестиції Agricom Group за 6 місяців склали $2 млн

У 2021 році компанія ухвалила нову стратегію, згідно з якою протягом п'яти років планує інвестувати у розвиток переробки в Україні близько $20 млн.

Про це пише «Інтерфакс-Україна».

За словами виконавчого директора компанії Agricom Group Петра Мельника, протягом останніх шести місяців 2021 року компанія інвестувала близько $2 млн.

«Ми попередньо бачимо, що цей рік з погляду фінансів був ще найкращим, і ми працюємо на наступний рік, якщо так можна сказати, над покращенням цих досягнень», — розповів Петро Мельник.

За його словами, компанія знаходиться у розпалі будівництва виробничого складу і ближче до літа очікується його відкриття.

«Це все відбувається на потужностях у Чернігівській області. У нас там багато землі, більш як 6 га виробничих площ, де ми у перспективі бачимо другу та третю чергу виробництва», — поділився виконавчого директора Agricom Group.

Також він додав, що компанія прораховує запуск виробництва пелет на Житомирщині, планує запуск трьох нових лінійок продуктів наступного року та у майбутньому компанія почне підготовку до впровадження карбонових сертифікатів.

Нагадаємо, японський виробник сільськогосподарської техніки оголосив про зміну генерального керівництва компанії. Новим президентом та генеральним директором компанії Kubota стане Шинго Ханада.