29 квітня 2024, 13:04, Україна

Укрзалізниця обмежила вантажні перевезення до станції Ізов

«Укрзалізниця» вводить конвенції на перевезення вантажів, які прямують до Польщі через станцію Ізов, повідомляється на сайті перевізника.

Обмеження діятимуть з 29 квітня по 6 травня. Перша конвенція поширюється на жири та олії тваринного і рослинного походження, готові харчові жири, воски тваринного або рослинного походження.

Друга конвенція поширюється на залишки та відходи харчової промисловості, готові корми для тварин, що прямують до станцій Грубешув, Щебжешен і Воля-Барановська через перехід Ізов.

Як повідомляє видання Rail.insider, у напрямку прикордонного переходу Ізов—Грубешув спостерігається значне накопичення вагонів з олією та шротами і макухою. Станом на 26 квітня до переходу рухалося майже 400 вагонів з олією та понад 1 тис. зі шротами і макухою.

Читайте також: Укрзалізниця у квітні перевезла на експорт понад 2 млн т зерна

  • 10 квітня росіяни завдали удару з тимчасово окупованого Криму по транспортно-логістичній інфраструктурі Одеської області. Під час атаки постраждали двоє залізничників Одеської залізниці, вони з пораненнями і травмами були госпіталізовані.
  • Укрзалізниця ввела першу конвенцію по станції Чорноморськ після російської атаки з 11 по 13 квітня для всіх вантажів та всіх одержувачів. Згодом обмеження на перевезення вантажів до станції Чорноморськ продовжили до 17 квітня. Третя конвенція вводилась на період з 18 по 22 квітня до станцій Чорноморськ-Порт і Чорноморськ-Порт-експорт.