3 червня 2024, 09:00, Україна

KSG Agro збільшив валовий прибуток на 10%

Агрохолдинг KSG Agro за результатами першого кварталу 2024 року збільшив валовий прибуток на 10% у порівнянні з аналогічним періодом 2023 р. Про це повідомила пресслужба агрохолдингу із посиланням на звіт компанії, оприлюднений на Варшавській фондовій біржі.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Валовий прибуток зріс з з $2,06 до $2,26 млн.

Дохід від реалізації в першому кварталі 2024 р склав $5,02 млн. При цьому його джерелами у співвідношенні майже 50:50 стали дохід від реалізації продукції свинарства та дохід від продаж рослинницької продукції — $2,47 млн та $2,53 млн відповідно.

«В першому кварталі нинішнього року ми активно впроваджували інноваційну бізнес-модель, за якою в українському свинарстві до нас ще ніхто не працював. Вона не передбачає оренди чи викупу нашим агрохолдингом виробничих майданчиків. Замість цього відбувається кооперація KSG Agro та фермерських колективів. Ми постачаємо поросят, корми або те й інше, а ферми в свою чергу забезпечують відгодівлю та ветеринарний контроль. Партнери ділять не лише ризики, а й прибуток, тож обидві сторони мотивовані на найвищий результат. Успішна реалізація нової бізнес-моделі дозволила нам збільшити валовий прибуток», — розповів голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Читайте також: KSG Agro збільшив в минулому році дохід від реалізації на 16%