7 червня 2024, 12:00, Елеватори

В Черкаській області почали будувати елеватор на 30 тис. т зберігання

У Черкаській області почалося будівництво елеватора загальною місткістю 30 тис. т одночасного зберігання зерна. Про це повідомляє пресслужба KMZ Industries, пише Elevatorist.com.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Зокрема, для зберігання зернової продукції на об’єкті буде встановлено 4 силоси об’ємом 9 733 кубометри кожен та конусний місткістю 1 060 кубометри виробництва KMZ Industries.

«Над реалізацією нового проєкту ми працюємо разом з нашим партнером. Зокрема, окрім постачання замовнику обладнання, співробітники монтажного підрозділу KMZ Industries здійснюють шефмонтаж, а монтажними роботами займаються колеги з компанії «Деметра». Наразі ведеться встановлення першого, конусного, силосу. На черзі монтаж решти місткостей. Роботи на об’єкті йдуть за планом, тому, очікуємо, що вже цієї осені елеватор прийме перше зерно», — зазначив регіональний представник KMZ Industries Руслан Демчук. 

  • НІБУЛОН розширить потужності філій «Хмільник», ТОВ АК «Врадіївський», «Колосівський елеватор» та Перевантажувального термінала.
  • За даними з відкритих джерел, за останні два роки на західній Україні побудували принаймні 600 тис. т елеваторних потужностей разом з місткостями перевантажувальних терміналів. Найбільший показник приросту по регіону у Волинській області.