НІБУЛОН значно розширить елеваторні потужності чотирьох філій

НІБУЛОН розширить потужності філій «Хмільник», ТОВ АК «Врадіївський», «Колосівський елеватор» та Перевантажувального термінала, повідомила пресслужба агрохолдингу.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Так, на філії «Хмільник» (Вінницька область), де загальна сума інвестицій складатиме $3,9 млн, побудують другу чергу елеватора, встановивши нове транспортне обладнання та побудувавши чотири оперативні ємності.

2 зерносушарки STRAHL дозволять збільшити потужності сушіння до 2 200 тонн на добу (з нуля) і почати залучати до співпраці аграріїв. Раніше ця філія обслуговувала потреби винятково власного агровиробництва НІБУЛОНу.

Інвестиції в першу чергу модернізації «АК «Врадіївський» (Миколаївська область) складуть $800 тис. Будуть вдвічі збільшені потужності та змінена схема з приймання та відвантаження, що дасть змогу працювати з декількома культурами одночасно і скоротить час очікування як від аграріїв, так і від партнерів.

НІБУЛОН обʼєднає елеватори в групи, самостійно працюватиме лише одна філія

Читати також

На реконструкцію першої черги «Колосівського елеватора» компанія виділяє $265 тис. У фокусі — збільшення продуктивності із приймання та відвантаження збіжжя вдвічі.

Перевантажувальний термінал у Миколаєві отримає інвестиції у $720 тис. для будівництва нової галереї, яка дасть змогу приймати вантажі з водного транспорту та перевантажувати на залізничний із подальшим слідуванням до філії «Бессарабська». В умовах блокування Миколаївського портового вузла це дасть змогу зменшити логістичні витрати на шляху прямування до портів Ізмаїла.

Виконано за допомогоюDisqus