26 червня 2024, 15:07, Добрива

GROSSDORF завершив перший етап модернізації потужностей і запускає виробництво нової гранули NPK

Компанія GROSSDORF оголосила про завершення першого етапу модернізації виробничих потужностей. Основною метою переобладнання на виробництві було виготовлення продукції NPK, що відповідатиме вимогам точного землеробства, повідомили в пресслужбі.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

«Раніше ми отримували зауваження щодо розміру гранул, які іноді спричиняли проблеми з проходженням через сівалки для точного висіву. Ми завжди прагнемо до того, щоб наша продукція відповідала найвищим стандартам якості та максимально задовольняла потреби наших клієнтів. Тому нова форма гранули NPK наразі зменшена, з урахуванням зауважень клієнтів, до 3,5-4 мм і забезпечує безперебійний процес висіву», — зазначив власник компанії Андрій Халявка.

Сучасне обладнання введено в експлуатацію після 10-місячних тестувань різних вузлів  закордонних та вітчизняних виробників. Наразі компанія презентує нову гранулу 3,5-4 мм, що є меншою за розміром та міцнішою.

В GROSSDORF говорять, що перехід від розкидання добрив до точного висіву значно економить ресурси та підвищує ефективність внесення добрив. Нова форма гранули NPK дозволяє розміщувати добрива поряд із зерном на ту ж глибину і з тим же кроком, що сприяє кращому засвоєнню поживних речовин рослинами.

Також заплановано ще 2 етапи модернізації, які триватимуть від 1 до 1,5 року, що додатково має покращити характеристики гранули.

З нагоди запуску нової форми гранул, GROSSDORF пропонує аграріям спеціальну знижку —  500 грн на добрива NPK протягом одного тижня. Пропозиція обмежена та діє одноразово на партії до 50 т.

Читайте також: Використання комплексних добрив з сіркою може підвищити врожайність пшениці до 11 т/га

  • У березні GROSSDORF імпортував 3 тис. т карбаміду. Його використали для виробництва КАС.
  • Пізніше компанія вийшла на прямий імпорт добрив, щоб задовольнити потреби виробництва та своєчасно отримувати сировину.