28 червня 2024, 08:00, Сільгосптехніка

Amazone презентував новий самохідний обприскувач PANTERA

Минулого тижня команда Amazone спільно з офіційним дилером «АГРО ШЛЯХ» провели демопоказ нового самохідного обприскувача PANTERA 4504-HW+ для аграріїв Полтавщини, повідомила пресслужба компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Самохідний обприскувач Pantera з новим шасі HW дозволяє проводити гнучке, гідравлічне регулювання кліренсу та ширини колії.

При ширині колії від 2,25 м до 3 м і кліренсі 1,25 м або 2,45 м до 3,2 м (максимально 3,3 м) та кліренсі 1,7 м  обприскувач може працювати універсально. 

Для ще більш оптимального захисту рослин, поряд із серійними кожухами двигунів коліс та зубчастих передач, стеблевідділювачами та нижнім захистом, AMAZONE пропонує три варіанти спеціального оснащення для Pantera-HW.

З опційним модулем підйому 700 штангу Super-L2 можна підняти додатково ще на 70 см. З урахуванням цього модуля підйому висота обприскування Pantera-HW від нижнього краю форсунки становить 3,85 м.

Переваги:

  • Підйомні циліндри, що встановлені похило, забезпечують високу стійкість.
  • Велика ширина колії у поєднанні з високим кліренсом гарантує максимальну гнучкість.
  • Великий кліренс під машиною.
  • З модулем підйому висота обприскування становить 3,85 м.

«Особливо комфортним є керування за допомогою пакету Comfort-plus. Замість кранів керування, термінал TwinTerminal 7.0 із сенсорним дисплеєм робить керування машиною зручнішим та легшим у багато разів. Управління циркуляцією розчину здійснюється виключно через сенсорний дисплей терміналу управління, який працює бездоганно навіть, якщо користуватись ним у рукавичках. Користувач вибирає лише необхідну функцію, і обприскувач налаштовується автоматично!», — йдеться у повідомленні.

Можливе повне автоматичне очищення обприскувача разом із промивним баком. Для цього обприскувач Pantera з пакетом Comfort-plus оснащений такими програмами очищення: інтенсивне очищення, швидке очищення та промивання штанги. Крім того, після кожного заповнення можливе самостійне очищення бака для промивання. 

Читайте також: Amazone презентує на Вінниччині нову причіпну посівну комбінацію