Amazone презентує на Вінниччині нову причіпну посівну комбінацію

Amazone презентує нову причіпну посівну комбінацію Cirrus 9004-2C Grand, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

25 липня 2024 року на «УКАБ Агротехнології 2024», що відбудеться на Вінниччині, команда «Амазоне-Україна» презентуватиме нову причіпну посівну комбінацію Cirrus 9004-2C Grand. Ця модель розширює лінійку високопродуктивних сівалок AMAZONE. Машина пропонується з робочою шириною 9 м та міжряддям 16,6 см.

Двосекційний бункер дозволяє проводити роздільне дозування різних видів посівного матеріалу та добрив. Для максимальної ефективності можна заповнити обидві секції бункера лише одним матеріалом, що розподіляється. Точне розподілення забезпечується за рахунок напірної системи з високопродуктивною магістраллю подачі. При робочій швидкості 15 км/год можна дуже ефективно вносити до 400 кг/га.

Крім того, потужність турбіни, яка має низьке споживання енергії, підкреслює колосальну ефективність машини. Для точного калібрування норми можна використовувати термінал TwinTerminal.

«Індивідуальна підвіска коліс на Cirrus 9004-2C Grand сприяє руху машини на поворотах з низьким зусиллям та маневрування на кутових ділянках поля. Кожне колесо при цьому рухається вільно від інших і може гнучко адаптувати швидкість і напрямок руху при величині кута повороту до 90 °. Процес повороту, що захищає машину від надмірного навантаження і зносу», — зазначили в компанії.

Можлива також комбінація з різними знаряддями для передпосівної підготовки, наприклад з компактною дисковою бороною Catros.

Читайте також: Agritechnica 2023: Amazone представив новий самохідний обприскувач

Виконано за допомогоюDisqus