8 липня 2024, 14:02, Сільгосптехніка

Тайтен Машинері презентує новий стандарт обслуговування аграрної техніки

«Тайтен Машинері Україна» оголошує про створення сервісної команди Service Expert Team, яка спеціалізується на ремонті та налаштуванні аграрної техніки й основних її компонентів, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«До Service Expert Team належать висококваліфіковані сервісні інженери, які мають багаторічний досвід, глибокі знання та високий рівень технічної підготовки. Тайтен Машинері Україна ретельно підійшла до вибору експертів — кожен член команди пройшов багаторівневу перевірку знань щодо різних продуктів та технічних рішень, це гарантує здатність ефективно та професійно виконувати завдання найвищого рівня складності, забезпечуючи надійність і довговічність техніки, яка працює в полі», — зазначили в компанії.

Як зазначили в «Тайтен Машинері», своєчасне технічне обслуговування може знизити ризик серйозних поломок на 50% та збільшити ефективність використання техніки на 20%. Це особливо важливо в умовах сучасного аграрного ринку, де конкуренція є дуже високою, і кожен день простою може призвести до значних втрат.

Залишити заявку на ремонт чи отримати консультацію експерта можна на сайті www.titanmachinery.ua у розділі Сервіс або за номером 0 800 50 80 80.

Читайте також: Тайтен Машинері провела масштабний День відкритих дверей на Київщині

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.