Тайтен Машинері провела масштабний День відкритих дверей на Київщині

30 травня на центральній локації «Тайтен Машинері Україна» у Київській області провели День відкритих дверей, на якому зібралися 120 аграріїв з усієї України. Про це повідомили в пресслужбі компанії.  

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

На події було представлено технічні новинки, розроблені для значного підвищення ефективності роботи господарств та покращення їх фінансових показників.

Зокрема, на події представили оновлений телескопічний навантажувач CASE IH Farmlift 737, сівалку для смугового посіву BEDNAR MATADOR, та великогабаритний розподілювач мінеральних добрив KUHN AXENT 90.1

Крім того, на заході були представлені новітні розробки у сфері точного землеробства: найбільший та найпотужніший дрон-обприскувач XAG P100 PRO, а також автопілоти SVEAVERKEN, Raven та Trimble.  

Гостям продемонстрували комбайни-флагмани бренду CASE IH — Axial-Flow 7250 AFS ConnectНа майданчику також була представлена повна лінійка тракторів CASE IH потужністю від 110 до 600 к.с., рулонний прес-підбирач та легендарний оприскувач Patriot; причіпний плуг, сівалка та розкидач добрив бренду KUHN, а також універсальний культиватор BEDNAR VERSATILL.  

Читайте також: Тайтен Машинері представила універсальний культиватор та сівалку від BEDNAR

Виконано за допомогоюDisqus