23 липня 2024, 08:00, Україна

Аграріям пропонують придбати насіння за ставкою від 0,01% річних

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) разом з Лімагрейн оголосили про старт нової партнерської програми, спрямованої на покращення умов для аграріїв при купівлі різноманітних сортів та гібридів насіння польових культур, повідомили в пресслужбі банку.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Аграрії можуть скористатися можливістю та придбати продукцію бренду LG Seeds від компанії Лімагрейн, залучивши кошти у ПУМБ за ставкою від 0,01% річних.

Серед переваг фінансової програми — простота і прозорість процесу оформлення, відсутність необхідності оцінки та нотаріального оформлення застави, а також зручний графік погашення, адаптований до сезонності сільгоспробіт. Комісія за видачу кредиту також відсутня.

«Особливої уваги серед лінійки продуктів компанії заслуговує озимий ріпак, сівба якого от-от розпочнеться. Посівний матеріал озимого ріпаку повинен бути високої якості, оскільки від цього залежить не лише врожайність, але й стійкість рослин до хвороб та несприятливих погодних умов. Високоякісне насіння забезпечує рівномірні сходи, активний ріст та розвиток рослин, що в результаті призводить до отримання стабільного і високого врожаю», — йдеться у повідомленні.

Дізнатися детальніше про умови кредитування у ПУМБ, а також подати заявку можна за цим посиланням або зателефонувавши на гарячу лінію банку: 0 800 501 275.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.