Украгромаш

Координація господарської діяльності членів асоціації — виробників техніки та обладнання для АПК
195

«Украгромаш» — асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу.

Регіон діяльності — вся Україна.

Керівництво:

Голова ради асоціації — Анатолій Гіршфельд, почесний президент індустріальної групи УПЕК.

Почесний президент асоціації Павло Штутман, голова наглядової ради «Гідросили Груп», «Ельворті Груп». 

Виконавчий директор асоціації — Руслан Іллічов.

Профіль Facebook

Профіль діяльності «Украгромаш»

Асоціація «Украгромаш» створена з метою представництва законних інтересів її членів, своєю діяльністю демонструє успішне партнерство приватного бізнесу, галузі сільгоспмашинобудування і держави.

Метою діяльності асоціації є здійснення координації господарської діяльності її членів щодо сприяння створенню організаційних, економічних, правових і соціальних умов, необхідних для ефективного розвитку виробництва техніки і обладнання для агропромислового комплексу, без права втручання в комерційну і господарську діяльність членів асоціації, прийняття управлінських рішень.

До складу «Украгромаш» входить понад 70 компаній-виробників техніки та обладнання і компонентів та науково-дослідні установи (асоційоване членство). 

Асоціація є активним співініціатором і співавтором запровадження програми часткової компенсації аграріям вартості сільгосптехніки вітчизняного виробництва, яка за роки своєї роботи показала значний позитивний вплив на економічні показники країни в цілому та, зокрема, на розвиток галузі сільськогосподарського машинобудування України.

«Украгромаш» підтримує ініціативи державних органів влади та бізнес-об'єднань, які сприяють розвитку вітчизняного машинобудування для АПК

Історія розвитку «Украгромаш»

27 квітня 2010 р. — створено «Украгромаш» на засновницьких зборах у м. Кропивницький (на той час Кіровоград).

22 вересня 2020 р. — представники 5 промислових підприємств, які є засновниками асоціації прийняли оновлений Засновницький договір.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти