Nuseed

Насіння
69

Nuseed — це американська насіннєва компанія, що має регіональні офіси та високотехнологічні випробування в Австралії, Європі, Азії, Північній та Південній Америці.

Профіль Facebook

Профіль Twitter

Профіль YouTube

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Nuseed

Насіння соняшнику, ярового ріпаку та сорго Nuseed реалізується в 30 країнах світу.

Завдяки традиційній селекції соняшнику на дослідницькій та селекційній станції Nuseed в Міннесоті компанія виробляє високоурожайні, високоякісні гібриди, стійкі до гербіцидів та хвороб для всіх трьох ринків: олійного, кондитерського та олійно-кондитерського.

Nuseed є лідером у створенні кондитерських гібридів соняшнику, наприклад Jaguar 2, Jaguar ХL, які розрізняються за забарвленням насіння: смугастого, білого і чорного типу. Особливість гібридного кондитерського соняшнику полягає в тому, що його врожайність вища, ніж врожайність більшості кондитерських сортів і приблизно така ж, як і в олійних сортах. 

Головні особливості гібридів соняшнику Nuseed в Україні — це:

  • переваги над іншими сортами щодо врожайності;
  • легкі у вирощуванні;
  • мають високі технологічні та харчові цінності.

Діяльність на підтримку екології

Компанія вирощує нехарчову сертифіковану покривну культуру Nuseed Carinata, яка допомагає видаляти атмосферний вуглець і відновлювати ґрунт. Зібране зерно використовується як паливо з низьким вмістом вуглецю, яке допомагає замінити викопне паливо.

Високий рівень ерукової кислоти робить рослину, насіння та олію Carinata непридатними для людини, однак побічний продукт, що залишається після подрібнення, є джерелом рослинного білка без ГМО для годування тварин.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Насіння