Syngenta отримала кредит в розмірі $4,5 млрд на розвиток компанії

Агрохімічна компанія Syngenta отримала позику в розмірі $4,5 млрд для розвитку бізнесу. Угоду вже встигли охрестити «‎найбільшою позикою Китаю та всієї Азії».‎ ‎  

Про це пише Bloomberg.

Зазначається, що виробник генетично модифікованого насіння Syngenta Group (HK) Holdings Co уклав трирічну синдиковану позику на $4,5 млрд.  

«‎Цілі позики тісно пов’язані з новим планом сталого зростання Syngenta, який визначає наші глобальні зобов’язання щодо прискорення наших інновацій, щоб надавати нові рішення для аграріїв», — зазначив представник компанії. 

Відзначається, що згідно з даними Bloomberg, світовий обсяг позик, пов’язаних зі стійкістю (SLL), які прив’язують процентні ставки до корпоративних цілей стійкості, зменшився майже на 40%, оскільки інфляція гальмує ринки з фіксованим доходом. 

Разом з тим, цьогоріч, активність у Гонконзі досягає найвищого рівня у порівнянні з 2021 р., а китайські фірми зосереджують свою увагу на синдикації таких позик.

Додається, що компанія Syngenta, яка раніше була зареєстрована у Швейцарії, була придбана кілька років тому Sinochem Holdings Corp. Гонконг стає центром для китайських компаній, які шукають кредити ESG.

Нагадаємо, що аграрії відчувають дефіцит ЗЗР для проведення посівної.

Виконано за допомогоюDisqus