Кулиничі інвестують €20 млн в будівництво хлібозаводу на Львівщині

Група компаній «Кулиничі» розпочала будівництво хлібозаводу з продуктивністю до 150 т хліба на добу у Львівській області. Частина продукції буде продаватися на експорт.

Про це повідомив український дипломат Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці в Facebook

За його словами, інвестиції в підприємство становитимуть 20 млн протягом двох років, частину обладнання для заводу буде релоковано з аналогічного виробництва у Харкові.

Своєю чергою виробник хліба на своїй офіційній сторінці у Facebook підтвердив, що розпочав будівництво підприємства у Львівській області, проте наголосив, що це не означає закриття заводу у Харківській області.

«Так, ми справді будуємо новий завод неподалік Львова. Ми не закриваємо завод у Харкові, ми не закриваємо наші торгові точки у Харкові … Будемо пекти для вас хліб, незважаючи ні на що», — вказується на сторінці ГК.

Нагадаємо, що до складу компанії входить 10 спеціалізованих хлібопекарських комплексів у Харківській, Київській, Полтавській обл. 

До складу компанії також входять сучасні логістичні центри з автопарком, що налічують тисячі спеціалізованих автомобілів, що дозволяють доставляти продукцію в кожну точку торгової мережі.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus