УДП експортуватиме агропродукцію з дунайських портів Європи до Констанци

Українське дунайське пароплавство власним флотом буде доставляти агропродукцію з дунайських портів європейських країн до румунського порту Констанца. 

Про це повідомила пресслужба УДП.

«Наразі обговорюються обсяги, терміни та інші умови співпраці, але ми впевнені в успіху цього проєкту»,  зазначив заступник генерального директора УДП Владислав Бєлах.

За його словами, пряма співпраця з компаніями світового рівня стала результатом великих змін, які відбулися в УДП за останні півтора роки.

«УДП сприймається як надійний партнер, який завжди чітко виконує зобов’язання. Минулого року ми уклали контракт з одним з найбільших у світі виробників сталі HBIS Group на поставку залізорудної сировини у Смедерево, стабільно його виконуємо і маємо лише позитивні відгуки про роботу нашого флоту», — пояснив Бєлах.

Каравани будуть завантажені на шляху в обидві сторони, що значно збільшує рентабельність перевезень.

Читайте також: Україна розробила логістичну схему для експорту зерна, щоб розвантажити Констанцу

Для того, щоб не зменшувати пропозицію фрахту на Нижньому Дунаї, УДП планує поступово збільшити кількість флоту в роботі. 

«У червні запрацювала друга виробнича ділянка на Базі технічного обслуговування флоту (БТОФ). В результаті за місяць ми відремонтували 61 баржу. Це рекордний показник. Мінімізована черга на ремонт — кількість суден в роботі збільшується — ми робимо все, щоб задовільнити попит українських аграріїв на перевезення. Проте, мушу визнати, що ставки фрахту поступово повертаються на рівень осені минулого року. Це об’єктивний процес, ми очікуємо продовження зростання ставок», — додав Бєлах.

Нагадаємо, Українське дунайське пароплавство відкрило тендери з перевезення агропродукції баржами до європейських портів.

Виконано за допомогоюDisqus