ПАЕК збільшить експорт агропродукції власного бренду на європейський ринок

«‎Південна аграрно-експортна компанія» (ПАЕК) збільшить експорт власної агропродукції на ринок ЄС

Про це повідомила пресслужба компанії.

Днями представники компанії робочим візитом перебували в Республіці Кіпр, де з партнерами були досягнуті домовленості щодо експорту овочевої продукції в європейські країни. 

Як зазначили в компанії, що ПАЕК значно посилила напрямок овочівництва серед основних видів діяльності. У 2023 році було побудовано сучасний комплекс для вирощування розсади та тепличних овочів. Цьогоріч під перший та другий обороти компанія відвела близько 2 тис. га землі для вирощування овочів у відкритому ґрунті. Проводиться повна механізація виробництва: для посадки та збору урожаю, сортувальні лінії та лінії завантаження в склади готової продукції.

«Ще в минулому році обсяги вирощеної продукції потребували додаткових потужностей для зберігання овочів під холодом та в холодильниках. В цьому році це стало можливим. В компанії мають на меті поступово забезпечити зберігання плодоовочевої продукції загальним обсягом до 10 тис. т», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: ПАЕК збудує 10 теплиць та збільшить площі під овочами

Також у 2023 році ПАЕК розпочала новий для себе напрямок — переробка овочевої продукції. Компанія зареєструвала власну ТМ «СМАКОТА» під брендом якої і буде надалі відбуватись реалізація плодоовочевої продукції як в Україні, так і за її межами.

Виконано за допомогоюDisqus