30 квітня 2024, 15:03, Україна

ALFA Smart Agro приєдналася до сервісу WEAGRO: аграрії можуть отримати розстрочку без прив’язки до курсових коливань

ALFA Smart Agro стала однією з перших компаній, які приєдналися до нового сервісу для аграріїв WEAGRO, повідомили в пресслужбі компанії.

Сервіс WEAGRO — новий інструмент передусім для господарств, які вже є клієнтами ALFA Smart Agro. Це інтегроване в алгоритм продажів рішення, завдяки якому аграрії можуть купувати необхідну продукцію зараз, а оплачувати товар частинами або наприкінці терміну розстрочки. Нова платформа допомагає господарствам вирішити проблему недостатнього обігового капіталу без використання кредитних коштів.

«Рішення та ідеї, які сьогодні генеруються в Україні, мають потенціал глобальних змінотворців. Тому ми уважно спостерігаємо за появою таких інновацій і вивчаємо їхні можливості. Головна перевага онлайн-сервісу агророзстрочки — швидкість прийняття рішення. Адже час цінний для всіх: і для виробника, і для дистриб’ютора, і для аграрія», — говорить комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

З основних переваг платформи — це доступність для аграріїв, а також розтермінування платежів без прив’язки до курсових коливань чи інших критеріїв, які є непередбачуваними. 

«Окрім того, не вимивається обіговий капітал — продавець отримує гроші відразу і може працювати з ними, розширюючи асортимент та збільшуючи обсяги бізнесу», — розповів Павло Матіяш, генеральний директор Activitis.

Сервіс WEAGRO є безкоштовним для агровиробників. Він надає рішення про можливість розстрочки до 30 хвилин, а саму угоду можна укласти за 2 години. 

Щоб придбати продукцію ALFA Smart Agro в розстрочку, агровиробник повинен виконати декілька простих кроків:

  1. Звернутися до представника ALFA Smart Agro або дистриб’ютора (перелік дистриб'юторів на сайті https://alfasmartagro.com/distributors/) у своєму регіоні з запитом на придбання товарів через розстрочку WEAGRO.
  2. Підписати згоду на обробку персональних даних на платформі weagro.com.ua (посилання надійде на електронну пошту та мобільний телефон агровиробника).
  3. Отримати погодження щодо ліміту.
  4. Укласти з дистриб’ютором договір поставки з розтермінуванням оплати товару.

Читайте також: Постачальники товарів в програмі WEAGRO можуть збільшувати обсяги продажів у межах угоди на 30%

Як повідомлялося, у березні фінансова компанія Activitis за підтримки Програми USAID АГРО анонсувала новий фінансовий продукт WEAGRO, який дає можливість малим та середнім аграріям купувати товари на виплату.