Activitis

Фінансові послуги
193

Activitis — компанія, яка упродовж 10 років створює рішення для фінансування мікро, малого та середнього бізнесу (ММСП), а також надає послуги торгового факторингу.

Activitis вірить в українські ММСП як в основу для перезапуску економіки та регіонального розвитку.

Мета Activitis — створити фінансову екосистему, яка надаватиме джерела прозорого, швидкого й інноваційного фінансування без застав задля ефективного підприємництва та різногалузевого розвитку країни.

Генеральний директор — Матіяш Павло Миколайович.

Головний бенефіціар — Жуковський Костянтин Васильович.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Activitis

Фінансові продукти:

  • Строковий кредит​ (без застави) — базовий продукт до 5 млн грн.
  • Факторинг (без регресу) — торговий факторинг до ​5 млн грн.
  • Кредитна лінія​ (без застави) — базовий продукт до 2 млн грн.
  • Індивідуальні кредитні рішення (із забезпеченням) — фінансування від 5 млн грн.
  • Партнерські програми​ (цільове фінансування) — фінансування клієнтів партнера на купівлю його B2B продукту до 5 млн грн.
  • eDilo — B2B Factoring. Сервіс з надання розстрочки в B2B угодах.
  • Фінансування франчайзі​ — фінансування на придбання франшизи та її масштабування.
  • WEAGRO — агророзстрочка для агробізнесу. Платформа з надання розстрочки для фермерів.

Activitis дотримується всіх необхідних стандартів і має відповідні ліцензії у сфері фінансових послуг, які регулярно оновлює та підтверджує згідно з вимогами регулятора.

Зважаючи на спеціалізацію у цифрових фінансових продуктах та повністю дистанційному наданні послуг, компанія активно використовує передові технології для забезпечення ефективності, якості та безпеки своїх рішень.

Кадри

Кількість персоналу — 46 осіб.

Головною цінністю і найбільшим капіталом компанії є і залишаються люди.

Компанія зберігає органічну тенденцію рівного розподілу праці між чоловіком та жінкою. Система оплати праці виключає гендерну нерівність. Зарплата жінок на керівних посадах на 1,49% вища, ніж у чоловіків.

Підбір кандидатів на вакансії та розвиток кар'єри здійснюються з дотриманням принципів рівності, уникаючи будь-якої форми дискримінації за такими ознаками, як раса, вік, сексуальна орієнтація та релігійні переконання.

Соціальна відповідальність

Благодійні ініціативи стали ключовою частиною філософії Activitis. Компанія пишається парнерством з фандрейзинговою платформою United24, створеною за ініціативи Президента України, а також співпрацею з фондом  «Повернись живим».

З початку повномаштабного вторгнення компанія перерахувала понад 7,9 млн грн на підтримку їх операційної діяльності.

Історія розвитку Activitis

  • 2021 р. — Activitis увійшла до складу Асоціації українських банків.
  • 2023 р. — Activitis перша в Україні запустила пілотний проєкт B2B BNPL. Участь у проєкті взяла компанія Frendt LLC, з якою було запущено BNPL FRENDT — клієнти компанії тепер мають можливість взяти «розстрочку» до 6 місяців на інноваційні технології для ведення точного землеробства.
  • 2023 р. — стала першою фінансовою компанією, яка приєдналась до маркетплейсу Дія.Бізнес. Користуватись кредитними продуктами для бізнесу стало ще легше: для отримання фінансування не потрібно займатися окремим оформленням стосу документів або звертатися до банку.
  • 2023 р. — Activitis стала ексклюзивним партнером AgroApp. На їх сервісі для агробізнесу з'явився наш строковий кредит та відновлювальна кредитна лінія.
  • 2023 р. — компанія стала учасником Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine та Європейської Бізнес Асоціації. Підтримує стратегічні цілі асоціацій, надаючи власну експертизу задля впровадження ініціатив, рішень, створення сприятливого бізнес-середовища та сталого розвитку і процвітання України.
  • 2024 р. — за підтримки Програми USAID АГРО та технічного партнера — компанії FINTECH PRO (розробник agroapp.com.ua) — Activitis вперше на ринку України створила B2B BNPL сервіс агророзсрочки WEAGRO.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Костянтин Жуковський
Жуковський Костянтин
Український підприємець, меценат, власник
Матіяш Павло
Генеральний директор фінансової компанії

Контакти

Діяльність

Фінансування