8 липня 2024, 11:10, Елеватори

Аграрії зможуть застрахувати елеватори від воєнних ризиків: умови

KMZ Industries домовилися про співпрацю з найбільшою страховою компанією в Україні — ARX, разом з якою пропонують страхування елеваторів від воєнних ризиків, повідомила пресслужба KMZ Industries.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Послугу, яка б дозволяла застрахувати своє майно від воєнних пошкоджень, агробізнес давно потребував, тому очікуємо, що вона буде актуальною як серед маленьких фермерських господарств, так і серед великих компаній, адже тепер аграрії можуть отримати страхове покриття за зовсім невеликий, у порівнянні з лімітом відшкодування, платіж», — зазначив заступник генерального директора KMZ Industries з розвитку Борис Рибачук.

Послуга «Страхування майна від воєнних ризиків», яку надає ARX, передбачає покриття втрати або пошкодження застрахованого майна виключно в результаті прямого та/або опосередкованого впливу від ракет, БПЛА будь-яких типів, літальних боєприпасів, засобів протиповітряної та протиракетної оборони, будь-яких їх уламків.

Річна плата за страхування розраховується індивідуально, з урахуванням місця розташування, площі та вартості майна.

Читайте також: У Волинській області збудували найбільше елеваторів з початку війни

  • У січні росіяни скинули дві авіабомби на ангари з зерном у місті Вовчанськ Харківської області.
  • 10 березня росія вдарила по цивільних виробничих об'єктах групи компаній Ukrlandfarming. Інфраструктура елеватора повністю зруйнована, постраждав співробітник.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.