росіяни зруйнували елеватор Ukrlandfarming на Дніпропетровщині, є поранений

Елеватор Ukrlandfarming після атаки росіян
Джерело фото: Ukrlandfarming

росія вдарила по цивільних виробничих об'єктах групи компаній Ukrlandfarming. Інфраструктура елеватора повністю зруйнована, постраждав співробітник.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Ввечері 9 березня 2024 року ворог завдав ракетного удару по Дніпропетровській області. Постраждав 58-річний чоловік, наш працівник. Повністю зруйновані виробничі об’єкти нашого підприємства. Це вкотре доводить, що ворог принципово знищує об’єкти критичної інфраструктури, цивільні, а не військові об’єкти», — йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Масштаби руйнувань і сума збитків наразі оцінюються правоохоронцями.

Читайте також: Засновник UkrLandFarming Олег Бахматюк готує позов до рф: планує стягнути понад $1 млрд за втрачені через війну активи 

Нагадаємо, у грудні 2022 року агрохолдинг «Авангард‎»Олега Бахматюка заявив про знищення птахофабрики «Чорнобаївська‎» ‎внаслідок російської окупації.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus