27 серпня 2024, 16:04, Сільгосптехніка

BEDNAR почав тестувати машину, над проєктом якої працює вже 4 роки

Компанія BEDNAR вже 4 роки працює над проєктом нової просапної сівалки. Наразі прототип машини готовий і тестується на полях Аргентини. Про це під час Дня поля «УКАБ Агротехнології 2024» повідомив бізнес-директор BEDNAR FMT Ян Беднар, пише видання Traktorist.ua.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Найбільшою і найважливішою інвестицією для BEDNAR сьогодні є нова наша розробка — просапна сівалка, над якою працюємо вже 4 роки. Ми плануємо зробити офіційну презентацію цієї машини на виставці Agritechnica 2025 у Ганновері. Структурно сівалка вже закінчена і проходить тестування в Аргентині, і, скажімо так — ми її готуємо до роботи в максимально вибагливих умовах та максимально вибагливих аграріїв», — сказав бізнес-директор BEDNAR FMT Ян Беднар.

Він додав, що в компанії при розробці нових продуктів керуються попитом на ринку та перед запуском машин доводять їх до ідеальної кондиції та високої якості.

«Мінімум ми витрачаємо 2 роки на тестування перед тим, як продукт піде в ринок. Знову ж таки, потрібно враховувати потреби кожного ринку, бо те, що, наприклад, затребувано в Австралії, нам тут не потрібне. Тож, для того, щоб відповідати високим стандартам, ми постійно маємо подорожувати світом і дивитися на різні ринки, розуміти їх вимоги і знову ж таки імплементувати це», — зазначив Беднар.

Читайте також: У трьох областях пройшли випробування сівалки для смугового посіву BEDNAR MATADOR

  • Тайтен Машинері Україна представила на AGRO Challenge універсальний стерньовий культиватор для неглибокого обробітку ґрунту та передпосівної підготовки BEDNAR VERSATILL VO 7500 PROFI у поєднанні з 400-сильним трактором CASE IH MAGNUM AFS CONNECT.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.