Тайтен Машинері представила універсальний культиватор та сівалку від BEDNAR

Компанія Тайтен Машинері Україна представила на AGRO Challenge універсальний стерньовий культиватор для неглибокого обробітку ґрунту та передпосівної підготовки BEDNAR VERSATILL VO 7500 PROFI у поєднанні з 400-сильним трактором CASE IH MAGNUM AFS CONNECT, повідомила пресслужба компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Бренд-менеджер компанії Дмитро Проданов відзначив універсальність агрегату та його незамінність у господарстві, адже він може підготувати поле перед посівом і виконувати неглибокий обробіток після збирання врожаю. Агрегат має високу пропускну здатність навіть на вологих ґрунтах та полях з великою кількістю рослинних залишків.

У статичній виставковій зоні компанія представила новинку бренду KUHN — великогабаритний розподілювач мінеральних добрив AXENT 90.1. Цей високоефективний інструмент з об'ємом бункера 9400 літрів адаптований до широкого модельного ряду тракторів потужністю від 180 к.с. Розподілювачі AXENT ідеально поєднують високу продуктивність, низький тиск на ґрунт та максимальну точність розкидання. Також було представлено прес-підбирач KUHN VB 3160 — універсальний агрегат зі змінною камерою, який ефективно працює з різноманітними матеріалами, зокрема силосом, пресуючи його в рулони.

На стенді Тайтен Машинері Україна також презентували універсальну сівалка для посіву з одночасним внесенням добрив або для посіву кількох видів культур за один прохід — OMEGA OO6000FL від BEDNAR. Сівалка має двосекційний бункер з можливістю розділення у співвідношенні 60:40 або 50:50.

Читайте також: BEDNAR представив 10 одиниць сільгосптехніки на AGRO Challenge

Двокамерна конструкція бункера дозволяє висівати культуру разом з одночасним внесенням добрив у рядок або міжряддя, або одночасно висівати кілька культур, таких як основна та покривна культура. Також було представлено широкозахватний компактор BEDNAR SWIFTER 10000 SE, який готує ідеальне насіннєве ложе за один прохід.

Виконано за допомогоюDisqus