BEDNAR

Виробник сільськогосподарської техніки
1876

BEDNAR FMT — чеський виробник сільськогосподарської техніки, спеціалізується на агрегатах для обробки ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування. Завдяки тісному зв'язку з сільгоспвиробниками та практичними випробуваннями агротехнологій BEDNAR FMT належить до найбільш інноваційних виробників сільгосптехніки та займається розробкою та виробництвом агрегатів з великою продуктивністю та ефективністю у використанні.

Нині в компанії працює до 300 людей, і вона експортує свій товар до 35 країн Європи, Азії, Австралії, Північної Америки та Африки.

Профіль бізнесу BEDNAR

Основні цілі BEDNAR:

  • Тестують нові технології обробки ґрунту, внесення добрив та посіву у тісній співпраці з передовими господарствами.
  • На основі отриманих результатів розробляють прогресивні агрегати, які підвищують ефективність вирощування сільськогосподарських культур і забезпечують продовольством населення планети.
  • Постійно працюють над унікальними ноу-хау, які компанія відображає у конструкціях агрегатів та агрономічних рекомендаціях.
  • Роблять ставку на якість агрегатів, завдяки розробкам та технологіям виробництва вони (агрегати) отримують високу та тривалу ефективність та додану вартість.
  • Поважають принципи безпечного розвитку планети, щоб зберегти природу для наступних поколінь.

Продукція:

  • посівні агрегати;
  • системи для внесення добрива;
  • дискові лущильники;
  • передпосівні компактори;
  • універсальні глибокорозпушувачі;
  • долотоподібні плуги;
  • комбіновані глибокорозпушувачі;
  • причіпні ковзанки;
  • польові штригельні борони;
  • мульчувачі;
  • міжрядні культиватори із внесенням мінеральних та рідких добрив;
  • стриптильні культиватори із внесенням добрив.

Історія розвитку BEDNAR

1997 р. — створення компанії Strom Export s.r.o. для експорту чеських сільськогосподарських агрегатів за кордон.

2000 р. — починається виробництво під маркою Strom. Випускається перша класична дискова борона Dowlands зеленого кольору.

2003 р. — зміна іміджу, зелений колір агрегатів замінений на жовтий. Випущений перший широкозхватний передпосівний компактор Swifter ST 17000, який був сконструйований спільно з господарством ЗАТ Ростеніце (Чехія). Регулярна участь у міжнародних виставках. Перша участь у виставці Агрітехніка 2003 року.

2005 р. — інвестування у власне виробництво в Рихнові над Кнежноу. Виробництво першого мульчувача рослинних решток Mulcher MC. Значне розширення бренду Strom у Європі.

2010 р. — розвиток нових моделей широкозахватних дискових лущильників. Презентація нових Чізельні плуги Terraland TN. Початок реконструкції адміністративної частини будівлі на заводі в Рихнові над Кнежноу.

2012 р. — початок розширення заводу — будівництво цеху порошкового фарбування, нові складальні цехи та складські приміщення. Презентація нового напівнавісного глибокорозпушувача Terraland TO, нової моделі компакторів Swifter SM, дискового лущильника Atlas AO та AM. Єдиним власником компанії стає Ладислав Беднар.

2013 р. — з 1 січня зміна назви компанії на Bednar FMT s.r.o. Успішна презентація нових моделей з інтегрованою транспортною віссю — дисковий лущильник SwifterDisc та культиватор Fenix ​​FO. Запуск цеху порошкового фарбування та складальної лінії в Рихнові над Кнежноу.

2014 р. — модернізація складального цеху в Рихнові над Кнежноу. Розширення загальної складської площі на 4000 м2 у новому комплексі. Подання нового посівного КОМПЛЕКС Omega, бункера Ferti-Box, дискового лущильника Atlas HO та комбінованого агрегату Terraland DO на міжнародній виставці Агрітехніка-2014.

2015 р. — розширення монтажного майданчика на 1200 м2, будівництво нових приміщень для зберігання, а також встановлення нового обладнання. Початок використання конвеєра для збирання деяких агрегатів. Початок виробництва польових борін Striegel-Pro та універсальних міжрядних культиваторів Row-Master RN.

2018 р. — розширення торгового представництва в Україні. Початок будівництва нового найсучаснішого складального цеху, який дозволить збільшити обсяг виробництва на 30%.

2019 р. — участь у міжнародній паризькій виставці SIMA-2019 з показом 11 агрегатів, зокрема й з прем'єрними презентаціями.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Чикунов Максим
Чикунов Максим
Керівник напрямку маркетингу
Беднар Войтех
Директор по производству в Чехии
Кришко Михайло
Директор в Україні та Молдові
Беднар Ян
комерційний директор

Команда

Бытяк Сергей
Продукт менеджер в Украине (Молдавия, Казахстан)
Максимчук Андрей
Продакт-менеджер Юго-Восточной части Украины
Гармата Ольга
Бренд-менеджер компании
Алексеенко Владимир
Бренд-менеджер в Украине