Сьогодні, 17:05 Україна

НІБУЛОН поповнив автопарк новими паливозаправниками

НІБУЛОН придбав нові паливозаправники для оновлення автопарку кластерів «Миколаївський», «Центральний», «Чигирин» та «Кам’янець-Подільський», повідомила пресслужба агрохолдингу.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

Олег Веселов, директор з агровиробництва «НІБУЛОНу», пояснює, що нові паливозаправники покращать логістику поставок та заправку власного парку агротехніки під час виконання сільгоспробіт.

«Ємність нових паливозаправників становить 10 м³, що вдвічі перевищує показники аналогічної техніки старого зразка. Відповідно оновлення автопарку призведе до зменшення витрат палива при транспортуванні та скорочення кількості виїздів на базу для заправки техніки. Не забуваймо також про економію коштів на ремонт (а це значна сума в контексті старого устаткування) та часу простою техніки», — сказав він.

В компанії додали, що усі ці фактори зменшать витрати на паливо, скоротять час на виконання операцій із заправки техніки та знизять собівартість продукції.

Агрохолдинг придбав паливозаправники в Scania Ukraine.

Читайте також: НІБУЛОН повністю оновить автопарк у 2024 році

  • У травні НІБУЛОН отримав 12,8 млн євро від Експортно-інвестиційного фонду Данії (EIFO). Кошти спрямують на придбання 74 одиниць сучасної сільгосптехніки.
  • У червні компанія отримала 13 причепів-зерновозів MEGA LIGHT 3 від Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.