НІБУЛОН повністю оновить автопарк у 2024 році

«НІБУЛОН» закуповує 76 тягачів Scania R450 Євро 5 та 64 напівпричепів бельгійського виробника STAS. Перша партія складає 30 комплектів. 5 із них вже попрямували автошляхами України

Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

Транспортування сільгосппродукції з південних філій компанії, зокрема річкових «Вознесенської» та «Новоодеської», а також термінала в Миколаєві, який зараз виконує функцію сухого порту, у напрямку «Бессарабської» здійснюється саме автотранспортом.

Читайте також: НІБУЛОН отримав ще одну партію вагонів від USAID 

Також з метою зменшення ваги автопоїзда та збільшення корисного навантаження 30 напівпричепів із 64 є повністю алюмінієвими включно із рамою. Усі тягачі оснащені 13-літровими економними двигунами потужністю 450 к.с. з крутним моментом 2350 Нм та коробкою з автоматичною системою перемикання передач Scania Оптикруз. Для безпечного водіння встановлена система аварійного гальмування AEB, головні фари та протитуманні фари LED. 7 одиниць техніки йдуть в комплектації ADR FL, які будуть задіяні у перевезеннях пального.

«На поточний рік департамент логістики має амбітні плани. Ми плануємо повністю оновити автопарк служби вантажного автотранспорту. Зокрема вантажівки від нашого партнера «Сканія Україна» стануть ефективним підсиленням нашої господарської діяльності», — говорить директор з логістики «НІБУЛОНу» Сергій Калкутін.

За словами генерального директора ТОВ «Сканія Україна» Хокана Йюде, весь контракт профінансовано в лізинг «Сканія Кредіт Україна» та застраховано КАСКО. Всі вантажівки також підключено до системи моніторингу автопарку Scania FMS. 

Виконано за допомогоюDisqus