OneSoil

Точне землеробство
753

OneSoil — швейцарська продуктова компанія, яка розробляє цифрову платформу для ефективного та екологічного сільського господарства.

Засновники — Всеволод Генін, Слава Мазай, Олександр Яковлєв.

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Канал YouTube

Профіль Instagram

Профіль Twitter

Профіль бізнесу OneSoil

Платформа OneSoil складається із застосунку OneSoil Scouting, застосунку OneSoil Yield та напряму OneSoil Global Analytics. Платформа працює на базі супутникових знімків, машинного навчання та власних даних із мільйонів гектарів полів. Ще одна важлива частина — знання про поля, отримані за роки проведення польових експериментів спільно з фермерами.

Додатки OneSoil Scouting та OneSoil Yield допомагають фермерам у роботі протягом усього сільськогосподарського року. OneSoil Global Analytics дозволяє компаніям, національним та міжнародним організаціям приймати рішення на основі точних даних про поля та культури.

Місія OneSoil — допомагати фермерам та сільськогосподарським компаніям бути більш прибутковими, екологічними та приймати рішення на основі супутникових даних та цифрової аналітики полів.

Додаток OneSoil

Мобільна та вебверсії програми дозволяють автоматично визначати межі полів, дистанційно знаходити проблемні ділянки, залишати нотатки та фотографії під час огляду полів та стежити за погодою. Це допомагає фермерам ефективніше стежити за полями та економити час та ресурси.

У веб-версії також можна створювати карти зон продуктивності полів для посіву та внесення добрив зі змінною нормою, планувати сівозміну та візуалізувати дані з полів. Це допомагає підвищувати врожайність, економити ресурси та зменшувати кількість добрив і хімікатів, що використовуються, що знижує вплив на навколишнє середовище.

Сфера використання

  • Дистанційний моніторинг полів за допомогою супутника
  • Огляд полів під час обходу
  • Внесення насіння та добрив зі змінною нормою
  • Візуалізація польових робіт
  • Сівозміна

OneSoil Yield

Це проста у використанні програма для впровадження диференційованого внесення та виміру його ефективності на полях. Додаток допомагає знизити виробничі витрати та підвищити врожайність.

OneSoil Yield призначений для фермерів та агрохолдингів, які хочуть запровадити диференційоване внесення та отримати вимірювані результати.

Технологія додатка Yield заснована на супутникових знімках, власних алгоритмах обробки даних та результатах виробничих дослідів, які проводилися протягом 6 років на площі 52 000 га.

Сфера використання

  • визначення, чи підходять поля для дифпосіву та дифвнесення добрив
  • визначення, які фактори обмежують врожайність полів
  • отримання картки продуктивності кожного поля
  • отримання карти-завдання для експериментів з контрольними смугами
  • звіт про ефективність диференційованого внесення наприкінці сезону

OneSoil Global Analytics

OneSoil Global Analytics дозволяє отримувати актуальну інформацію про поля та сільськогосподарські культури по всьому світу, а отже, приймати більш обґрунтовані рішення. Крім того, через API клієнти компанії можуть інтегрувати функціонал OneSoil у власні цифрові продукти.

Продукти:

  • Метеодатчик Onesoil
  • Модем Onesoil

Історія розвитку OneSoil

2017

Заснування компанії
Компанія OneSoil була заснована Всеволодом Геніним, Славою Мазаєм та Сашком Яковлєвим. Команда розпочала аналізувати супутникові знімки для потреб сільського господарства та продовжила польові експерименти, які Всеволод проводив з 2014 року. Перші інвестиції були отримані від Bulba Ventures та Palta.

2018

Додаток
Веб-версія програми OneSoil та мобільна версія OneSoil Scouting були запущені одночасно. У тому ж році компанія представила OneSoil Map — першу у світі інтерактивну карту з полями та культурами, які розпізнано за допомогою штучного інтелекту. Також OneSoil запустила виробництво метеодатчиків.

2019

Точне землеробство
Завдяки численним польовим експериментам команди у веб-версії програми з'явився перший інструмент для сівби та внесення добрива зі змінною нормою. Компанія отримала $1,2 млн інвестицій від Bulba Ventures та Palta. Також OneSoil підписала перший бізнес-контракт із BASF.

2020

Milestones
До 2020 року OneSoil визначила межі полів у 57 країнах, а кількість користувачів досягла 200 тис. 4,5% орних земель у світі внесено до OneSoil.

2021

Глобальне зростання
OneSoil стала швейцарською компанією та відкрила офіси в Цюріху та Варшаві. Компанія отримала $5 млн інвестицій від Almaz Capital та PortfoLion. До команди приєднався новий CEO – Мортен Шмідт. OneSoil провела 450 польових експериментів площею 32 000 га та почала виробляти модеми для сільськогосподарської техніки.

2022

OneSoil Yield

Запуск OneSoil Yield — платформи для оптимізації сільськогосподарських ресурсів і покращення врожайності. Програма визначає підхожі для точного землеробства поля, розраховує для них зони продуктивності, створює карти для диференційованого внесення з контрольними смугами й аналізує врожайність. 200 тис. га — загальна площа полів, де технологія підтвердилася виробничими дослідами. $36–$45 — середнє збільшення прибутку на гектар. 6 років — супутникові дані обробляються для аналізу полів.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Яковлев Александр
Сооснователь, директор по продукту
Мазай Слава
Сооснователь, генеральный директор
Генин Всеволод
Сооснователь, ГИС-специалист
Шмідт Мортен
Головний виконавчий директор

Контакти