ПриватБанк почав видавати агрокредити під 0% річних

Ще один державний банк — «ПриватБанк» видав перший кредит за програмою підтримки агровиробників на суму 5 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба «ПриватБанку».

Зазначається, що «ПриватБанк» розпочав видачу кредитів за програмою агровиробників, зокрема кредитував агровиробника із с. Бикове Дніпропетровської області на 5 млн грн на термін півроку без додаткової застави.

«Ми вже отримали заявки від більш ніж двох тисяч агровиробників на суму понад 4,5 млрд грн та звернулися до Кабінету Міністрів за збільшенням суми державних гарантій» — повідомив керівник Дирекції по роботі з бізнес-клієнтами «ПриватБанку» Євген Заіграєв.

За його словами, банк надає кредити для аграріїв в сумі до 5 млн грн взагалі без застави та страхування, а клієнти отримують компенсацію відсоткової ставки та сплачуватимуть 0% річних зі сплатою разової комісії до 1% від суми кредиту.

«Для отримання кредиту в сумі більше 5 млн грн агровиробник додатково має надати в заставу сільгосптехніку, що забезпечить не менше 20% суми кредиту», — йдеться в повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, «Ощадбанк» розпочинає кредитування на проведення посівної кампанії у рамках урядової програми підтримки сільгоспвиробників.

Виконано за допомогоюDisqus