На Дніпропетровщині запрацював відгодівельний цех на 2,4 тис. голів свиней

Агрохолдинг KSG Agro після реконструкції, ввів в експлуатацію фактично новий відгодівельний цех на свинокомплексі у Дніпропетровській області.

Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

Відзначається, що відгодівельний цех розрахований на 2,4 тис. голів поросят. Він оснащений обладнанням німецької компанії Big Dutchman, що є одним із світових лідерів на ринку виробництва обладнання для годування та утримання свиней, зокрема, поросят на дорощуванні.

«Введення нового відгодівельного цеху дозволило нам збільшити поголів‘я свиней -  з початку року воно  зросло вже на 24% - з 50 тис. до 62 тис. голів. І це – наш вклад в зміцнення продовольчої безпеки України», — розповів голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов

Нагадаємо, що KSG Agro з початку 2022 р. збільшив поголів'я свиней на 20%. Якщо станом на початок року кількість свиней становила понад 50 тис. голів, то станом на 1.09.2022 р. — за підсумками 8 місяців 2022 р. — понад 60 тис. голів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus