У ТАС Агро залишається незібраними 17% кукурудзи

В агрохолдингу «ТАС Агро» кукурудза не зібрана з 17% площ. У січні жнива планують завершити. 

Про це розповів комерційний директор «ТАС Агро» Антон Жемердєєв в матеріалі: «‎Ринок добрив та ЗЗР падає, насіння соняшника буде в дефіциті, прогнози 2023»‎ на Latifundist.com.

«‎На сьогодні в полі залишається 17% кукурудзи. Навряд чи встигнемо прибрати її до кінця 2022 року, але у січні плануємо закрити збиральну кампанію по цій культурі. І точно будемо її сіяти наступного сезону», — розповів ‎Антон Жемердєєв.  

Фахівець зауважив, що в «ТАС Агро» не залишали землі під паром, а протягом короткого часу після 24 лютого змінили сівозміну.

«Збільшили площу під олійні культури (соняшник та сою) на 30% з метою оптимізації розміщення та перевалки урожаю на наших елеваторних потужностях‎», — зазначив ‎комерційний директор «ТАС Агро».

Читайте також: «‎Прогнози 2023: відмова від добрив, недостача насіння та біоетанол»‎ 

Нагадаємо, що цьогоріч агрохолдинг «ТАС Агро‎»‎ поглибив співпрацю з компанією ViOil та підписав довгостроковий договір на переробку соняшнику. Вже на 70% об’єму переробки підписали контракти.  

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus