Транссервіс-2008 заперечує звинувачення Прометея у непрозорій роботі

ТОВ «Транссервіс-2008» не має правовідносин з ГК «Прометей», а також не укладав з цим підприємством жодні договори на надання послуг з перевалки зернових вантажів навалом. Вантаж, який надходить на термінал під навантаження судна MAGNUM, прямує в адресу іншої компанії.

Таку відповідь на інформаційний запит Elevatorist.com щодо ситуації з непрозорим обслуговуванням суден надали на терміналі «Транссервіс-2008».

«Транссервіс-2008» невідомо, яким чином формується електронна черга на обробку суден, які заходять на термінал у рамках Зернової ініціативи. На виконання укладених нашим підприємством договорів з надання послуг з перевалки зернових вантажів навалом ТОВ «Транссервіс-2008» подається заявка до ДП «МТП «Чорноморськ» на підтвердження прийому судна під навантаження з елеватора ТОВ «Транссервіс-2008» лише при наявності необхідного об'єму вантажу для повного завантаження судна», — йдеться у відповіді на запит.

Також керівництво терміналу пояснило, що судна SANITA S, ASL ILEANA, EUROSUN та NADA, які пізніше пройшли Зерновим коридором, стали під навантаження раніше, тому що весь об'єм вантажу був готовий до перевантаження. А судно MAGNUM залишається у черзі, бо не має достанього для завантаження об'єму продукції.

На терміналі повідомили, що вважають звинувачення ГК «Прометей» у непрозорості роботи на ТОВ «Транссервіс-2008» безпідставними.

Нагадаємо, раніше ГК Прометей заявила, що електронна черга на завантаження в «зерновому коридор‎і», яка зовні є публічною, приховує друге дно. Для того, щоб потрапити до неї, треба заплатити. 

 
Виконано за допомогоюDisqus