Ristone Holdings планує інвестувати в нове підприємство 130 млн грн

Ristone Holdings став переможцем відкритих торгів, проведених Фондом держмайна з приватизації Косарського спиртового заводу держпідприємства «Укрспирт». Компанія планує інвестувати в підприємство близько 130 млн грн.

Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

В ході торгів ціна об’єкту зросла більше ніж втричі від стартової: від 49,42 млн грн до 162,0 млн грн (без ПДВ). Це стало рекордною ціною продажу серед об’єктів ДП «Укрспирт».

Читайте також: VITAGRO запустить виробництво біоетанолу на базі спиртзаводу

Ristone Holdings перерахував майже 200 млн грн та забезпечив рекордні надходження до держбюджету від приватизації у відповідній галузі. 

«Варто зазначити, що корпоративна стратегія Ristone Holdings та подальші плани розвитку передбачають інвестиції у підприємство в розмірі близько 130 млн грн на протязі найближчих років. Основними напрямками є розвиток технологічності виробництва, впровадження сучасних інноваційних галузевих рішень, поліпшення інфраструктури, підвищення рівня автономності та зниження енергоємності згідно із вимогами сьогодення», — повідомляють в компанії.

Агрохолдинг планує залучити до виробничої діяльності на підприємстві провідних фахівців у цій галузі.

На початку 2022 року стало відомо, що Антимонопольний комітет України дозволив засновнику та голові наглядової ради агрохолдингу Ristone Holdings Вадиму Нестеренку купити окреме майно Косарського спиртзаводу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus