Херсонські аграрії отримають 15 одиниць сільгосптехніки від Говарда Баффета

Благодійний фонд «Жнива Перемоги» отримає десять комбайнів та п'ять тракторів бренду John Deere, які будуть передані виключно для використання херсонськими фермерами для збору врожаю та в наступній посівній кампанії.

Про це повідомляє пресслужба фонду.

Сільгосптехніку для аграріїв надасть Фонд Говарда Г. Баффета. Передана техніка John Deere включає п’ять комбайнів моделі S770, п’ять комбайнів S760 і п’ять тракторів моделі 8430, та має оціночну комерційну вартість понад $5 млн.

«Війна росії проти України стала особливо спустошливою для жителів Херсонської області. До постійних обстрілів тепер додалося ще й затоплення земель, спричинене руйнуванням Каховської дамби. Наш фонд прагне розширити підтримку фермерів за допомогою цих спеціальних комбайнів, а також працює над прискоренням розмінування в регіоні», — сказав голова та генеральний директор фонду Говард Г. Баффет.

Ця пожертва Фонду доповнює сільськогосподарське обладнання, яке раніше було передане у фонд «Жнива Перемоги» загальною вартістю понад 27 мільйонів доларів США. Все обладнання, а це трактори, комбайни, сівалки, жатки, зернові причепи, рукави і т.д., безоплатно надається українським фермерам у тимчасове користування не тільки для сівби та збору, а також для зберігання і транспортування їхнього врожаю.

Читайте також: Інвестувати в сільське господарство необхідно зараз, не чекаючи перемоги — Говард Баффет

Фермери можуть подати заявку на сільськогосподарське обладнання, звернувшись до фонду «Жнива Перемоги» за телефоном: +38(098)4743651, або написати заявку на адресу victoryharvestua@gmail.com, форма заявки доступна за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus