Агротехнології 2023: в Україні презентували провідні моделі сільгосптехніки Case IH та BEDNAR

Тайтен Машинері Україна взяла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023». Більше півтори тисячі аграріїв та сотні одиниць техніки цього року зібрало поле «Контінентал Фармерз Груп» в селі Велике Колодно Львівської області.

Про це повідомила пресслужба Тайтен Машинері Україна.

Разом з технікою аграріям були представлені програми фінансування, які дозволяють придбати машини.

«В часи змін, коли кожен літр засобів захисту рослин, пального та врожаю мають важливу ціну, ми зосередилися на рішеннях, які дозволяють нашим аграріям заощаджувати ресурси та зберігати свої підприємства. Сьогодні як ніколи кожна вкладена гривня повинна гарантувати результат, тому тут, на полі, продемонстровані найбільш ефективні рішення для агросектору з арсеналу Тайтен Машинері Україна», — розповів Дмитро Баранов, Комерційний директор Тайтен Машинері Україна.

Зокрема на виставці презентували трактор моделі CASE IH Magnum 340 AFS Connect в комплектації з найширшими у класі шинами шириною 1,10 м. Використання таких шин по тиску на ґрунт та зменшенню пробуксовки рівноцінне використанню гусеничного трактора. Проте економічно це значно дешевше, адже відсутня складова обслуговування механізмів гусеничного рушія. 

Читайте також: Case IH представить ринку 3 нові моделі самохідних обприскувачів

Також був представлений комбайн Case IH 7250 Axial Flow в парі зі жниваркою MacDon FD 235. MacDon серії FD2 —це зернова гнучка трисекційна копіювальна жниварка, яка дозволяє завантажити на повну потужність комбайн та надзвичайно швидко і точно, з найменшими у класі втратами, збирати врожай усіх культур, окрім кукурудзи. 

Техніка KUHN була представлена двома флагманськими моделями: причіпний імпульсний обприскувач KUHN Metris Autospray та посівний комплекс KUHN Espro 6000 RC.

«Тайтен Машинері Україна також продемонструвала декілька агрегатів для ґрунтообробітку: дисколаповий культиватор BEDNAR ACTROS, який виконує кілька операцій за один прохід, забезпечує відмінне підрізання та ретельне перемішування пожнивних решток з ґрунтом, а також інтенсивне розпушування на глибину до 35 сантиметрів, та глибокорозпушувач», — йдеться у повідомленні.

На Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023» презентували і BEDNAR TERRALAND разом із трактором CASE IH Puma 225, а також дисковий лущильник BEDNAR SWIFTERDISC з високою робочою швидкістю.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus