Case IH представить ринку 3 нові моделі самохідних обприскувачів

Самохідні обприскувачі Case IH
Самохідні обприскувачі Case IH
Джерело фото: Case IH

Компанія Case IH представить ринку 3 нові моделі самохідних обприскувачів серії Patriot 50. Машини вийдуть на ринок з повністю оновленим дизайном та оснащенні технологіями AFS Connect.

Про це повідомляє пресслужба Тайтен Машинері Україна, пише Traktorist.ua.

«Пріоритетом при розробці нової серії обприскувачів Patriot було прагнення допомогти клієнтам максимізувати їхню потенційну врожайність та більш ефективно керувати внесенням в умовах стислих проміжків часу. Ми впевнені, що досягли цього в обприскувачах серії 50», — розповів менеджер з продукції Case IH в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка) Стефан Амерінг.

Читайте також: CNH Industrial продає свої російські активи

Виробник виділяє основні інновації обприскувачів серії Patriot 50:

  • Оптимізована точність: Включає можливість додавання системи AIM Command FLEX II, що пропонує 6 режимів роботи для забезпечення вищої точності та контролю норм внесення хімікатів, тиску та розміру крапель, а також індивідуальне управління ввімкненням/вимкненням форсунок для підвищення точності.
  • Підвищений рівень комфорту кабіни та легкість користування: Новий Patriot має тихішу кабіну, в порівнянні з попередніми моделями, з комфортним салоном і великою площею оскління для забезпечення максимальної та необмеженої видимості. 
  • Стабільні штанги для точного обприскування: Вбудована система автоматичного управління висотою штанги AutoBoom XRT виявляє і враховує зміни рельєфу місцевості, забезпечуючи точність і ефективність покриття. Нова конструкція центральної секції зводить до мінімуму відхилення штанги в складних польових умовах — навіть при використанні довшої штанги.
  • Засоби віддаленого доступу: Система AFS Connect, яка наразі впроваджена в усіх лінійках тракторів Case IH, тепер доступна і в обприскувачах Patriot, забезпечуючи неперевершене віддалене підключення, керування, передачу даних і моніторинг для будь-якої фермерської операції. 

Перший публічний показ нових обприскувачів Patriot на Близькому Сході та в Африці відбувся на виставці «NAMPO Harvest Day», яка пройшла з 16 по 19 травня 2023 р. в м. Ботавілль, Південна Африка. Машини будуть доступні у всьому регіоні Близького Сходу та Африки, Південній Африці, Казахстані та Україні.

Нагадаємо, компанія Case IH представила зростаюче портфоліо технологічних рішень, яке забезпечує автономність і автоматизацію для повного сільськогосподарського циклу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus