Агрейн закінчила збирання соняшнику із середньою врожайністю від 2,5 т/га

Господарства Групи компаній «Агрейн» завершили обмолот соняшнику з загальної площі понад 14 тис. га. Середня врожайність культури від 2,5 т/га.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Збирання соняшнику завершили в чотирьох областях. Найвищі показники по врожайності отримали на Житомирщині і Чернігівщині на рівні 3,2 т/га. Зважаючи на складні воєнні умови, в яких проходив цей сезон, отримана врожайність соняшнику є хорошим результатом — на рівні з попередніми рекордними роками», — говорить заступник головного агронома агрогрупи Тарас Корнієнко.

Компанія забезпечена технікою і правильна організація виробничих процесів дозволила виконати заплановані польові операції зі збирання соняшнику і сівби озимих в оптимальні терміни.

Читайте також: Ринок олійних: виробники втратили маржу, динаміка експорту впала, а потужності переробки виросли. Про що ще говорили на Black Sea Grain?

В Україні станом на 13 жовтня зібрано 9 млн т соняшнику при середній врожайності 2,32 т/га. Обмолочено 77% площ.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus