НІБУЛОН інвестує $12 млн в модернізацію елеваторного напряму

«НІБУЛОН» планує інвестувати в модернізацію елеваторного напряму близько $12 млн. Компанія переглянула модель управління мережею та запровадила кластери для підвищення ефективності врядування.

Про це розповів генеральний директор «НІБУЛОНу» Андрій Вадатурський.

«Основний обсяг інвестицій буде спрямовано на будівництво нового елеватора на філії «Хмільник», реконструкцію АК «Врадіївський» та ТОВ «Колосівський елеватор». Крім того, заплановано вдосконалення автоматизованої системи управління елеваторними комплексами силами «НІБУЛОН Діджитал», — повідомив Вадатурський.

На базі наявної системи створять нове програмне SCADA-рішення для забезпечення безперервного, прозорого й контрольованого технологічного процесу. Це дозволить отримувати дані в режимі реального часу, заощаджувати ресурси, збільшити продуктивність персоналу та відповідно їхню заробітну плату.

Читайте також: НІБУЛОН відновив прийом зернових на ще одному річковому терміналі

Нагадаємо, через повну блокаду портів Миколаєва «НІБУЛОН» перепрофілював діяльність на роботу в якості «сухого порту» із переведенням вантажів з автотранспорту на залізницю.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus