НІБУЛОН планує отримати $800-900 млн виторгу у 2023 році

Компанія «НІБУЛОН» планує отримати у 2023 році виторг у розмірі $800-900 млн.

Про це заявив генеральний директор компанії Андрій Вадатурський на Business Breakfast із Володимиром Федоріним.

«У нас оберт зараз складає $70-80 млн на місяць, тобто ми говоримо про виручку в цьому календарному році між 800 і 900 млн доларів», — сказав Вадатурський.

Він додав, що компанія планує зберігати такий темп і в першій половині 2024 календарного року (другій половині 2023/24 МР).

«До 1 липня 2024 року ми прогнозуємо таку саму швидкість, яка обмежується нашими потужностями. Другу половину календарного року і першу половину маркетингового року ми можемо тільки прогнозувати, тому що пшеницю і ріпак посіяли тільки, їм треба пережити зиму, ранню зернову групу ще не сіяли і ми сподіваємось, що фермер зможе посіяти і що в нас буде робота», — зазначив Вадатурський.

Читайте також: Я поки що не бачу перспективи з переробкою в Україні — Вадатурський

Він зауважив, що дохід компанії залежить і від цін на продукцію і сподівається, що «все ж таки ринок допоможе з цінами, тому що дохід важливий і для України, і для галузі в цілому».

Нагадаємо, у 2022 році збитки НІБУЛОНу склали 10 млрд грн, в той час як чистий дохід компанії знизився до 15,2 млрд грн.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus