Стратегічною радницею KMZ Industries стала колишня топ-менеджерка AGI

KMZ Industries призначили Вікторію Умін на посаду стратегічної радниці, повідомила пресслужба компанії.

Вікторія Уман — директорка Green&Clean Global та віце-президентка Канадсько-Української Торгово-Промислової Палати, в минулому старша директорка з глобальної стратегії та розвитку бізнесу Ag Growth International (AGI). Протягом своєї 15-річної карʼєри в AGI вона брала участь у різних сферах розвитку міжнародного бізнесу: стратегії, злиттях і поглинаннях, виході компаній на міжнародні ринки, розвитку та управлінню відносинами з корпоративними клієнтами по всьому світу, а також створенні продуктів та рішень, що відповідають вимогам регіональних ринків.

«Я відчуваю велику гордість бути частиною цього нового етапу розвитку компанії, мати можливість долучитись і стати частиною успіху українського виробника. У KMZ Industries є великий потенціал за рахунок наявних розробок та кваліфікованого персоналу, тому компанія має усі складові для забезпечення місця лідера у світовому пулі виробників елеваторного обладнання», — зазначила Вікторія Умін.

Читайте також: Консультуватиме цілодобово: KMZ Industries запустили на своєму сайті чат-бот зі штучним інтелектом

«Ми з великим ентузіазмом дивимось на цю співпрацю. Унікальний досвід та широка експертиза Вікторії Умін посилять нашу компанію задля досягнення високих результатів у міжнародній бізнес-площині», — додала генеральна директорка KMZ Industries Валерія Калашник.

Як повідомлялося, у 2023 році найбільше продукції KMZ Industries експортував до Румунії.

Виконано за допомогоюDisqus