Консультуватиме цілодобово: KMZ Industries запустили на своєму сайті чат-бот зі штучним інтелектом

Компанія KMZ Industries запустила чат-бот зі штучним інтелектом на своєму сайті kmzindustries.ua. Він консультуватиме з основних питань щодо елеваторного обладнання та його характеристик цілодобово. Крім того, чат-бот взаємодіє на будь-якій мові, якою до нього звертаються.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Чат-бот «проходив навчання», йому була надана інформація про обладнання, яке виготовляє KMZ Industries, його характеристики та особливості. Чат опрацьовує цю інформацію і вчиться на її основі, щоб ефективно відповідати на питання.

«Споживачі вимагають свіжих ідей, технології летять вперед, і конкуренти не відпочивають. Ми хочемо великий шмат пирога і розуміємо, що тільки той, хто не боїться змінюватись та вдосконалюватися, може зберігати високий рівень зацікавленості споживачів», — сказала директорка з маркетингу KMZ Industries Наталія Кулаковська.

Читайте також: Компенсація за купівлю вітчизняного обладнання дозволить аграріям повернутися до поставлених на паузу проєктів — думка

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus